Annonse

Nå får mikrobryggerier selge sitt eget øl


Arkivfoto: Joakim Johannessen

Kristiansand bystyre gikk i dag inn for at mikrobryggerier får selge sine egne produkter. Dermed utvides alkoholloven i Kristiansand.

Det kom totalt to forslag i tillegg til innstillingen som lå fra Formannskapet. Til slutt stemte altså 43 av bystyrets representanter for innstillingen. Dermed endres alkoholloven knyttet til salgsbevilling til dette:

«Salgsbevilling for alkoholholdig drikk gruppe 1 kan gis til dagligvareforretninger og forretninger som ligger i tilknytning til et bryggeri og kun fører bryggeriets produksjon.»

Dette betyr at mikrobryggerier som blant andre Qvart Ølkompani kan selge sine egne produkter innenfor alkohollovens åpningstider.

Hør hele debatten rundt denne saken hos Kommuneradio
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer