Annonse

– Miljøpolitikken blir avdemokratisert


Alf Holmelid kommer til å aksjonere i natt mot det planlagte parkeringshuset. | Foto: Glenn Th. Faannessen

SVs Alf Holmelid mener det planlagte parkeringshuset under torvet i Kristiansand gjør kommunen nærmest maktesløs når den skal bedrive miljøpolitikk.

– Det har vist seg at parkeringspolitikk er det viktigste miljøtiltaket man kan ha. Nå overlater. Nå skal kommunen overlate parkeringspolitikken til private i 25 eller 50 år, og det er en veldig avdemokratisering av kommunal ledelse, sier den tidligere stortingsrepresentanten til KRS247.

Han mener sakspapirene taler sitt klare språk, og at det ikke finnes gode argumenter for et parkeringshus under torvet i byen. Han og en rekke andre skal overnatte på torvet for å demonstrere mot parkeringshuset.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer