KRS247.no

Henter værvarsel...

Må anse K3 som en realitet

Søgne-ordfører Astrid Hilde (AP) er ikke overrasket over at kommunalkomiteen på Stortinget fortsatt kommer til å slå sammen Kristiansand, Søgne og Songdalen med tvang når den endelige avgjørelsen skal vedtas i Stortinget neste torsdag.

– Dette er jo forsåvidt ikke noe nytt. Dette er som forventet i forhold til det regjeringspartiene og Venstre var enige om tidligere i vinter. Nå kommer det vedtaket som de sier de, og har sagt lenge at de kommer til å fatte. Det er jo noen få stemmer det står på, men det pleier å være slik, når man er enige om noe, så gjennomfører man det i Stortinget og det ser ut til at det går den veien, sier Hilde til KRS247.

Det såkalte K3 er et av totalt elleve tilfeller der Regjeringen planlegger å bruke tvang til å slå sammen kommuner der det ikke har vært mulig å komme til frivillig enighet tidligere.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/325532341″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]