Annonse

Må anse K3 som en realitet


Arkivfoto: Arbeiderpartiet

Søgne-ordfører Astrid Hilde (AP) er ikke overrasket over at kommunalkomiteen på Stortinget fortsatt kommer til å slå sammen Kristiansand, Søgne og Songdalen med tvang når den endelige avgjørelsen skal vedtas i Stortinget neste torsdag.

– Dette er jo forsåvidt ikke noe nytt. Dette er som forventet i forhold til det regjeringspartiene og Venstre var enige om tidligere i vinter. Nå kommer det vedtaket som de sier de, og har sagt lenge at de kommer til å fatte. Det er jo noen få stemmer det står på, men det pleier å være slik, når man er enige om noe, så gjennomfører man det i Stortinget og det ser ut til at det går den veien, sier Hilde til KRS247.

Det såkalte K3 er et av totalt elleve tilfeller der Regjeringen planlegger å bruke tvang til å slå sammen kommuner der det ikke har vært mulig å komme til frivillig enighet tidligere.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer