Annonse

Kristiansand kommune sparer 10 millioner


Kan Jørgen Kristiansens (t.h.) KrF bli like store som Høyre, her representert ved ordfører Arvid Grundekjøn? | Foto: www.kristiansand.kommune.no

Rentenedgang på deler av Kristiansand kommunes gjeld, gjør at kommunen sparer ca 10 millioner kroner i reduserte renteutgifter.

Rådmannen ønsker å spare pengene. Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen fra Kristelig Folkeparti (bildet til høyre), er enig og ønsker å sette pengene inn i et bufferfond for å være forberedt på vanskeligere tider.

– Vi ser at andre storbyer i Norge nå sliter med reduserte skatteinntekter. Den trenden kommer til å ramme oss også, og da må vi ha litt i reserve.

Posisjonspartiene i Kristiansand har som mål å ha nærmere 100 millioner i bufferfond, og mangler noe før de er i mål, skal man tro Kristiansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar