Annonse

Krever innvandringsstopp i Kristiansand


Gruppeleder i FrP Tor Utsogn krever stopp i innvandringen til Kristiansand. Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Fremskrittspartiet i Kristiansand krever at kommunen innfører innvandringsstopp de kommende fire årene. Årsaken er at innvandrere blir for dårlig integrert.

Gruppeleder Tor Utsogn sier til Fædrelandsvennen at det er på tide med en pause og en evaluering av den politikken som er blitt ført de siste 10-15 årene.

Kristiansand har i en årrekke vært blant de beste kommunene i landet til å ta i mot innvandrere.

Lørdag skrev avisen om at Kristiansand sliter med integreringsarbeidet, og at bare 32 prosent av deltakerne i introduksjonsprogrammene gikk ut i arbeid eller høyere utdanning i fjor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer