KRS247.no

Henter værvarsel...

Kommunereformen vanskelig for KrF

Etter gårsdagens møte med flere av KrFs utvalgte, har særlig et prinsipp blitt påpekt. Partiet er opptatt av nærhet til tjenester som skole, svømming, helsesøster med flere. Derfor har K5-avtalen vært vanskelig for flere i KrF. Det mener bystyrerepresentant i Kristiansand, Tove Welle Haugland.

– I utgangspunktet er det ikke en veldig vanskelig sak, men det er en sak som gjør at man blir litt bekymret for det som handler om sentral styring. For KrF er det veldig viktig at avgjørelser blir tatt på lavest mulig nivå. Derfor får man en ryggmargsrefleks med en gang det snakkes om store sammenslåinger, forklarer Haugland til KRS247.

– Hva er vitsen med kommunesammenslåing hvis man likevel skal holde på distriktenes selvstyring?

– Det jeg personlig mener er viktig med å skape en ny kommune, er at tjenestene kan bli mye bedre. Det er veldig store utfordringer med å levere tjenester på høyt nivå i små kommuner. Kommuner under 20 000 innbyggere har veldig store utfordringer når det kommer til kompetansemiljø for spesialpedagoger, beredskap og de tunge, viktige og utfordrende oppgavene i kommuner. Derfor mener jeg det er fornuftig å ha større kommuner som kan takle disse utfordringene, sier Haugland. Разбавь свою половую жизнь с помощью услуг путан и проститутки тлт Тольятти. Они умеют ублажать, как настоящие индивидуалки в спальне и не дадут вам соскучиться наедине.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/249671279″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]