Annonse

Kåret til årets ordfører


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Kristiansands ordfører Harald Furre (H) kan se tilbake på 2016 som et glimrende år og i dag ble det klart at han også var den beste i landet i året som gikk.

Ordføreren har fått høstet gode tilbakemeldinger fra både partifeller og opposisjonsfeller i bystyret for å være en samlende ordfører og i sommer viste han solidaritet med de homofile ved å heise regnbueflagg på rådhuset i forbindelse med Skeive Sørlandsdager i Kristiansand.

– Det er jo veldig hyggelig å få et klapp på skulderen, at folk setter pris på jobben jeg gjør som ordfører, sier Furre til Kommunal Rapport som presenterte kåringen i dag morges. petitsecret.ch

Ifølge pressemeldingen fra magasinet står det følgende i juryens begrunnelse:

«Furre våger å markere et klart verdisyn om homofile i sørlandshovedstaden med flaggheisingen. Han gjorde det klart at kommunen ikke aksepterer at noen grupperinger forsøker andre å hindre andre i å delta i samfunnet. Han tok rollen som leder for samfunnet, ikke bare en kommuneorganisasjon. Han har også klart å bli en stemme for Sørlandet nasjonalt».
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer