Annonse

– Jeg tror SV kan overraske


Partileder i SV Audun Lysbakken og partiets førstekandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Partileder i SV, Audun Lysbakken, har mange statistikker mot seg og sitt parti i disse dager. Partiet ser ut til å ha stabilisert seg rundt 3 % på de fleste meningsmålinger, og nordmenn som blir spurt hvem som er partileder for SV svarer ofte noe annet enn «Audun Lysbakken». Partilederen tror likevel partiet kan overraske mange til høsten.

– Jeg tror veien fremover for oss er å stå for det vi står for. Ting som folk er opptatt av; miljø, rettferdighet og kampen mot skattelette og for fellesskapet, sier Lysbakken til KRS247.

Partiet er optimistiske foran årets kommune- og fylkestingsvalg. Lysbakken mener partiet er kommet i den posisjonen partiet trives aller best i.

– Vi er underdogs. Det har vært noen vanskelige valgkamper hvor vi har vært i forsvarsposisjon. Nå kan vi slå til underfra, og jeg gleder meg veldig til valgkampen.

Lysbakken ser særlig mot byene Kristiansand og Mandal for SV. Han mener partiet kommer til å gjøre seg bemerket i valgkampen i særlig de to byene. Partiets førstekandidat i Kristiansand, Melissa Lesamana, mener SV er den opposisjonen byen trenger.

– Vi ser at folk har reagert voldsomt på mye av det de styrende partiene har bedrevet de fire siste årene, og da ligger jo SV midt i leia for å føre de stemmene inn i bystyret, forteller Lesamana i et intervju med Radio Sør.

Hør hele intervjuet med Lysbakken og Lesamana her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer