Annonse

– Ja-siden har vært altfor usynlige


Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. | Foto: Pål Lomeland

Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, mener de som støtter parkeringskjelleren under Torvet i Kristiansand har tatt den politiske seieren for gitt.

– De har tatt det for gitt at kampen har vært avgjort, og der har de undervurdert nei-siden. Jeg synes ja-siden har vært dårlige til å argumentere i det offentlige ordskiftet, sier Udjus til KRS247.

Han forteller at avisen har fått mye kritikk for å gi for mye plass til nei-siden i saken, men han etterlyser at de som er for parkeringskjelleren kommer mer på banen.

– Vi er avhengige av at folk står frem og sier hva de mener. Det har vært lite trøkk fra ja-siden.

Han trekker frem noen eksempler de siste dagene som viser at ja-siden etter hvert har kommet på banen. Entreprenørbransjen har nå ment at kommunens rykte og gode navn kan stå på spill om den snur i saken. Udjus mener det også må med i regningen.

– En ting er det økonomiske, men de partiene på vippen må også ta hensyn til kommunen som avtalepartner. Det blir lettere å stille spørsmål ved kommunens langsiktighet hvis man skulle snu, sier Udjus.

Hør Udjus snakke om vinglete Venstre, usynlig ja-side og mulig politisk gevinst for vippepartiene i dette lydklippet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer