KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ja-siden har vært altfor usynlige

Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, mener de som støtter parkeringskjelleren under Torvet i Kristiansand har tatt den politiske seieren for gitt.

– De har tatt det for gitt at kampen har vært avgjort, og der har de undervurdert nei-siden. Jeg synes ja-siden har vært dårlige til å argumentere i det offentlige ordskiftet, sier Udjus til KRS247.

Han forteller at avisen har fått mye kritikk for å gi for mye plass til nei-siden i saken, men han etterlyser at de som er for parkeringskjelleren kommer mer på banen.

– Vi er avhengige av at folk står frem og sier hva de mener. Det har vært lite trøkk fra ja-siden.

Han trekker frem noen eksempler de siste dagene som viser at ja-siden etter hvert har kommet på banen. Entreprenørbransjen har nå ment at kommunens rykte og gode navn kan stå på spill om den snur i saken. Udjus mener det også må med i regningen.

– En ting er det økonomiske, men de partiene på vippen må også ta hensyn til kommunen som avtalepartner. Det blir lettere å stille spørsmål ved kommunens langsiktighet hvis man skulle snu, sier Udjus.

Hør Udjus snakke om vinglete Venstre, usynlig ja-side og mulig politisk gevinst for vippepartiene i dette lydklippet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/230151867″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]