Annonse

Hun blir ny rådmann i nye Kristiansand


Foto: Avisen Agder

Dagens rådmann i Kvinesdal, Camilla Dunsæd, har enstemmig blitt innstilt som prosjektleder og fremtidig ny rådmann for Nye Kristiansand.

– Basert på en grundig vurdering av kandidatene innstiller utvalget enstemmig på at Camilla B. Dunsæd blir prosjektleder og kommende rådmann for den nye storkommunen fra 1.1.2020, sier ordfører i Kristiansand Harald Furre til kommunens nettside.

Han informerer også om at Dunsæd trolig tiltrer stillingen som prosjektleder for kommunesammenslåingen fra 1. februar 2018.

Det var til sammen 18 søkere som ønsket jobben som ny prosjektleder og fremtidig rådmann for Nye Kristiansand, den nye storkommunen som vil bestå av Søgne, Songdalen og Kristiansand.

Innstillingen sendes, ifølge en pressemelding, ut på intern høring i kommunene før fellesnemnda for nye Kristiansand ansetter prosjektleder/fremtidig rådmann på sitt møte tirsdag 31. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer