Annonse

Grønn næringsutvikling lokalt


20 bidrag er levert inn i en lokal konkurranse om bærekraftig utvikling og grønn næring. Kristiansand kommune hadde håpet på femten eller flere. Det viser at det er rikelig med ideer i landsdelen.

– Hvis vi hadde laget en nasjonal konkurranse, så tilsvarer dette tallet at 350 forretningsideer som hadde deiset inn. Så dette synes vi er kjempebra, og det en stor utfordring for juryen å på kort tid ta stilling til disse. Det er veldig mye spennende, sier Øyvind Arnesen til KRS247.

Arnesen er prosjektleder for Kristiansand kommune. Han følger tett med på konkurransen, som han mener kan ale opp potensielle internasjonale løsninger.

– Blant de som er påmeldt, så er det noen som forblir småbedrifter. Det er kanskje noen som kan bli morgendagens vekstbedrifter, og det er spennende, sier Arnesen.

Hør hele intervjuet med Arnesen og banksjef Helge Hammersbøen i DNB her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer