Annonse

Følg bystyremøtet i Kristiansand direkte


Foto: Pål Lomeland

Lovløse tilstander i kvartal 6, midlertidige ansettelser, eldres rettigheter på sykehjemmene og handlingsplan for kulturskolen er blant temaene som skal behandles i bystyret i Kristiansand.

I dag møtes bystyrerepresentantene i Kristiansand kommune for første gang i 2015. Det er totalt 17 saker på kartet til dette møtet, med en stor overvekt av saker fra teknisk sektor.

Det er også meldt inn et spørsmål til åpen spørretid. Leder av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), Arne Tumyr fortsetter sin kamp for å kunne få bruke Kristiansand Folkebibliotek som møtearena for organisasjonen. Han viser blant annet til at sivilombudsmannen har rettet kritikk mot kommunens behandling av saken.

Møtet starter klokken 17.00
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar