Annonse

Føler seg urettferdig behandlet av biblioteket


Arkivfoto: Pål Lomeland

Leder av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), Arne Tumyr, er ikke spesielt imponert over behandlingen hans organisasjon har fått av kommunen. Da de nylig søkte om å få lov til å avholde et møte på Kristiansand bibliotek fikk de flere krav enn tilsvarende organisasjoner.

Under starten av bystyremøtet i dag kom Tumyr med flere spørsmål rettet mot både kommunen, bystyret og ordføreren og ønsket en beklagelse for at hans organisasjon har blitt forskjellsbehandlet av kommunen.

Varaordfører Jørgen Kristiansen (KrF), som holdt møtet i Harald Furres fravær, sa i sitt svar at biblioteket har fått kritikk fra sivilombudsmannen på noen av punktene for deres krav til SIAN og viste også blant annet til formålsparagrafen som ble lagt inn i bibliotekloven i 2013. Men han understreket at biblioteket har lov til å vise skjønn og komme med egne, begrunnede krav siden de står som arrangør.

Hør hele innlegget hos Kommuneradio
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer