Annonse

En knapp tredel av fylkeslagene­ støtter Eriksen


Foto: Gunnhild Sørås

KrFs nestleder Dagrun Eriksen fra Kristiansand ønsker gjenvalg, men kun seks av de 19 fylkeslederne går ut med støtte til henne offentlig. Dermed er det ikke sikkert at hun får fortsette når lederkabalen i partiet skal legges på nytt. Det skriver avisen, Vårt Land.

At knapt en tredel av fylkeslagene støtter hennes kandidatur synes hun er umulig å kommentere.

– Det blir et ufullstendig bilde. Mitt valg nå har handlet mest om partiets situasjon og min egen situasjon. Det jeg vet betyr mest inn i oppgaver som dette, er om du har motivasjon og lyst. Jeg har ikke hatt meningsmålinger ute og testet og sett hvilken støtte jeg har, sier Dagrun Eriksen til avisen.

Eriksen har vært nestleder i KrF i ti år, og hadde fått frist denne uken til å gi beskjed om hun tar gjenvalg. I går ettermiddag ga 43-åringen valgkomiteen beskjed at hun ønsker to nye år som KrF-leder Knut Arild Hareides høyre hånd.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar