Annonse

Ekstrem og feilslått


Vidar Kleppe (Dem). | Foto: Pål Lomeland

Demokratenes gruppeleder i bystyret i Kristiansand, Vidar Kleppe, er ikke nådig mot verken flertallet i bystyret eller regjeringspartiene når det blir snakk om bompenger. Han mener den foreslåtte økningen i bomsatsene i rushtiden i Kristiansand er feil.

– Jeg tenker den er ekstrem og den er helt feilslått. Jeg synes det borgerlige flertallet i Kristiansand og fylkestinget i Vest-Agder burde lage en plan for å trappe ned byrdene på bilistene, sier Kleppe som også sitter i fylkestinget.

Han mener bilistene betaler for mye allerede, og han reagerer sterkt på forslaget om at bilister skal betale for kollektivtrafikken.

– Å hele tiden legge større byrder på bilistene er helbom, sier Kleppe til KRS247.

Demokratene mener rimelig og billig buss må på plass, men vil ikke at bilistene skal betale for satsingen på kollektivtrafikk. Han mener regjeringen bedriver tilnærmet utpressing av fylkeskommuner og kommuner.

– Jeg synes det er merkelig at regjeringen som er utgått fra Høyre og FrP, nærmest presser fylkeskommuner og kommuner til å gjennomføre økninger i bompenger og rushtidsavgifter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer