Annonse

– Det er helt åpent, tydeligvis


Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus. | Foto: Pål Lomeland

K5 er tydeligvis ikke like enkelt å selge til folket som flere kanskje trodde. Politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, har snakket med flere av sine kommunefrender i Søgne. Han tror ikke en folkeavstemning i kommunen vil gi et klart ja til K5.

– Når jeg snakker med «vanlige folk» der får jeg et ganske klart inntrykk av at det i hvert fall ikke blir et stort ja-flertall i Søgne, sier Udjus til KRS247.

– Det er helt åpent, tydeligvis, supplerer han.

En løsning som kan bli et stort hinder for K5, er K2. K2 er en mulig sammenslåing av Søgne og Songdalen, og Udjus tror at folkeavstemningen 6. juni kan bli en rotete affære å tolke i etterkant.

– Vi som bor i Søgne og Songdalen skal ta stilling til K5 opp mot K2 opp mot det å stå alene. Jeg går utifra at det blir en «vet ikke»-rubrikk også. Dette skal da tolkes av politikerne i etterkant. Man kan jo også si at dette er en måte politikerne har skaffet seg spillerom på. Ved at det er flere alternativer så kan det være lettere for politikerne i ettertid å si at det ikke var et entydig råd, og dermed må politikerne ta hele beslutningen.

Hør hele intervjuet, der det snakkes om Lyngdal 3, Jan Tore Sanners antydninger rundt folkeavstemningene og Ivelands ekteskap med Vennesla.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer