Annonse

Dårlige utsikter for sammenslåing


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Det er mye som tyder på at det ikke blir en realitet med kommunesammenslåing mellom Kristiansand, Søgne og Songdalen. I forkant av Søgnes kommunestyremøte ligger det an til flertall mot videre forhandlinger.

Det er Venstre, SV, Sp og KrF som har flagget høyest sitt standpunkt foran møtet ifølge Søgne og Songdalen budstikke. Partiene har til sammen sju stemmer og MDG med sin representant kommer til å følge flertallet fra folkeavstemningen, som også var mot planene om en sammenslåing i denne omgang.

Hos Arbeiderpartiet og Høyre er det ikke like klart hvilket standpunkt de kommer til å ta. Hos de rød er de delt, mens blant Høyres seks representanter har vi Jan Stubstad, som har sagt at han kommer til å stemme for, mens Tom Løchen, som er gruppeleder og tilhenger av K3, skrev under på et flertall til å stoppe prosessen da partiet hadde gruppemøte.

For Songdalen sin del er det møte allerede klokken 16.00 i morgen, allerede da kan den videre prosessen rundt K3 være historie uansett hva kommunestyret i Søgne skulle komme frem til.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer