KRS247.no

Henter værvarsel...

Dagrun Eriksen tar gjenvalg som nestleder

Dagrun Eriksen fra Kristiansand stiller til gjenvalg som nestleder i KrF. Dette har Eriksen i dag meddelt valgkomiteen i Kristelig Folkeparti, som ledes av ordfører i Vennesla Torhild Bransdal. Fristen for å svare var satt til i dag, mandag 5. januar.

– Jeg er motivert for fortsatt innsats for de verdiene KrF står for, sier Eriksen i en pressemelding partiet sendte ut i dag.

– Vi har etter valget virkelig sett hvilken viktig rolle KrF spiller i norsk politikk, og trengs som et sterkt parti i tiden fremover. Jeg håper partiet har bruk for min kompetanse videre, sier hun.

Eriksen har brukt juleferien til å tenke nøye gjennom om hun skulle stille til gjenvalg.

– Denne høsten har vært veldig krevende privat for min del. Jeg var hjemme med pleiepenger og pleide min alvorlig syke mor i hennes siste tid. Erfaringen har vist meg enda tydeligere hvor viktig det er at det offentlige, sammen med familien, gjør alt for å gi verdighet og lindring i livets siste fase. Jeg er glad for å være med i et parti som kjemper for dette.

– KrF er inne i en spennende periode, og jeg har lyst og motivasjon til å være med inn mot 2017-valget, som jeg tror kan bli avgjørende for partiet, avslutter Eriksen.