Annonse

Dagrun Eriksen tar gjenvalg som nestleder


Foto: Hildegunn Berntsen

Dagrun Eriksen fra Kristiansand stiller til gjenvalg som nestleder i KrF. Dette har Eriksen i dag meddelt valgkomiteen i Kristelig Folkeparti, som ledes av ordfører i Vennesla Torhild Bransdal. Fristen for å svare var satt til i dag, mandag 5. januar.

– Jeg er motivert for fortsatt innsats for de verdiene KrF står for, sier Eriksen i en pressemelding partiet sendte ut i dag.

– Vi har etter valget virkelig sett hvilken viktig rolle KrF spiller i norsk politikk, og trengs som et sterkt parti i tiden fremover. Jeg håper partiet har bruk for min kompetanse videre, sier hun.

Eriksen har brukt juleferien til å tenke nøye gjennom om hun skulle stille til gjenvalg.

– Denne høsten har vært veldig krevende privat for min del. Jeg var hjemme med pleiepenger og pleide min alvorlig syke mor i hennes siste tid. Erfaringen har vist meg enda tydeligere hvor viktig det er at det offentlige, sammen med familien, gjør alt for å gi verdighet og lindring i livets siste fase. Jeg er glad for å være med i et parti som kjemper for dette.

– KrF er inne i en spennende periode, og jeg har lyst og motivasjon til å være med inn mot 2017-valget, som jeg tror kan bli avgjørende for partiet, avslutter Eriksen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar