Annonse

– Bryr meg veldig ikke om manøvreringen


FrPs ordførerkandidat i Kristiansand, Stian Storbukås. | Foto: Glenn Th. Faannessen

FrPs ordførerkandidat i Kristiansand, Stian Storbukås, tar ikke den politiske manøvreringen i Kristiansand så veldig alvorlig. Likevel mener han det skjer mye spennende i flere partier. Han mener de styrende partiene og deres plattform likevel er en god ting å ta gjenvalg på.

Han er uenig i Vidar Udjus’, politisk redaktør i Fædrelandsvennen, analyse av Høyres lening inn mot venstre.

– Harald Furre og Arvid Grundekjøn er to ulike personer i Høyre. Jeg har dog ikke registrert noen kursendring eller enkeltsaker som gjør at jeg kan dele Udjus’ analyse, fastslår førstekandidaten.

Regjeringsslitasje

Partiet FrP møter motvind nasjonalt. Det innser også Storbukås.

– Det er nokså åpenbart at vi sliter nasjonalt. Jeg tror løsningen er enkel! De borgerlige partiene har jobbet i uavbrutt støy. Det har kun tjent Jonas Gahr Støre som, uten å ha gjort noe særlig, klatrer på målingene. Her må de borgerlige partiene finne sammen, forteller Storbukås.

Han tror likevel at det lokalt vil bli et bedre resultat for partiet, til tross for en relativt ny kandidatgjeng på toppen av lista.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer