Annonse

– Blir nok uavhengig lenge


Foto: Alf Otto Fagermo

Hans Petter Horve tror det vil ta noe tid før han finner seg et parti som vil passe like godt som Miljøpartiet De Grønne gjorde for ham i 17 år frem til onsdag denne uken. Men til tross for at nyheten ble sluppet da, har Horve talt på knappene lenge.

– Dette er en tankeprosess som har vart siden nominasjonsprosessen for halvannet år siden. Så det er ikke noe jeg kom på i går, for å si det slik, sier Horve til KRS247.

Han understreker at den grunnleggende grønne politikken kommer han til å videreføre til tross for at han ikke lenger er med i partiet.

– Jeg støtter blant annet ikke fullt ut den politiske retningen som partiet har tatt det siste året. Det har jo skjedd litt i Oslo og nå er det litt snakk om bompenger her i Kristiansand. Det er noen enkeltsaker som jeg er sterkt uenige i, forklarer Hans Petter Horve.

Vil du være åpen for andre partier?
– Nå vil jeg jo bli sittende som uavhengig i bystyret resten av perioden. Men ingenting er umulig. Skulle det dukke opp noe, så skal jeg vurdere det. Jeg kan samarbeide med alle fra ytterst til venstre til ytterst til høyre, sier Horve.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer