KRS247.no

Henter værvarsel...

Avviser at partiet vingler

Venstres gruppeleder i Kristiansand, Ivar Bergundhaugen, mener politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, bommer når han omtaler Venstre som vinglete i parkeringskjellersaken.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Det er vanskelige og alvorlige spørsmål å ta stilling til, men jeg er ikke enig i at Venstre vingler, sier Bergundhaugen til KRS247.

Den forrige bystyregruppen for Venstre i Kristiansand stemte for parkeringskjelleren, men dagens nyvalgte gruppe er i utgangspunktet mot det planlagte anlegget under Torvet. Han mener Udjus har tynt belegg for å si at partiet preges av utydelighet.

– Jeg er egentlig den eneste i den nye gruppa som har uttalt seg i særlig grad om denne saken. Det at han trekker inn at «Petter Benestad kanskje kan ha blitt oppfattet som», begynner det å bli tynt belegg for påstanden om at Venstre vingler, sier Bergundhaugen.

Han vedgår at partiet er i en skvis i denne saken, men at partiet er i en interessant forhandlingsposisjon når man er i vippeposisjon. Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/230153376″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]