Annonse

Avviser at partiet vingler


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

Venstres gruppeleder i Kristiansand, Ivar Bergundhaugen, mener politisk redaktør i Fædrelandsvennen, Vidar Udjus, bommer når han omtaler Venstre som vinglete i parkeringskjellersaken.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Det er vanskelige og alvorlige spørsmål å ta stilling til, men jeg er ikke enig i at Venstre vingler, sier Bergundhaugen til KRS247.

Den forrige bystyregruppen for Venstre i Kristiansand stemte for parkeringskjelleren, men dagens nyvalgte gruppe er i utgangspunktet mot det planlagte anlegget under Torvet. Han mener Udjus har tynt belegg for å si at partiet preges av utydelighet.

– Jeg er egentlig den eneste i den nye gruppa som har uttalt seg i særlig grad om denne saken. Det at han trekker inn at «Petter Benestad kanskje kan ha blitt oppfattet som», begynner det å bli tynt belegg for påstanden om at Venstre vingler, sier Bergundhaugen.

Han vedgår at partiet er i en skvis i denne saken, men at partiet er i en interessant forhandlingsposisjon når man er i vippeposisjon. Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer