KRS247.no

Henter værvarsel...

Vurderer utflagging – 60 ansatte kan miste jobben

Netthandelen-gründer og eier Einar Øgrey Brandsdal er bekymret for hva fremtiden kan bringe og vurderer å flytte lagerfunksjonen utenlands. Det betyr at 60 ansatte kan miste jobben sin.

Det skriver Fædrelandsvennen.

– Det er egentlig pyton å måtte tenke på å flytte ut lageret. Men vi konkurrerer i et marked hvor landegrenser betyr lite, og mot en rekke store, utenlandske aktører som opererer i Norge. Det kan komme til et punkt hvor utflagging blir et spørsmål om å overleve, sier Netthandelen-gründer og eier Einar Øgrey Brandsdal i følge avisen.

Netthandelen Holding AS som blant annet inkluderer nettauksjonen, Netthandelen.no, Blivakker.no, Drlykke.no og Cocopanda.dk omsatte for i underkant av 570 millioner i 2014. Driftresultet i konsernet var på nærmere 37 millioner kroner, hvorav nettstedet Blivakker.no stod for 32 millioner.

Til tross for et positivt driftsresultat ble det ved fremleggelsen av fjorårsregnskapet, uttrykt bekymring for fremtiden og om lageret skal flyttes utenlands. I følge Fædrelandsvennen er Polen eller Sverige en aktuell plassering av en fremtidig lagerfunksjon.