Annonse

Vurderer utflagging – 60 ansatte kan miste jobben


Netthandelen sine lokaler på Mjåvann i Kristiansand. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Netthandelen-gründer og eier Einar Øgrey Brandsdal er bekymret for hva fremtiden kan bringe og vurderer å flytte lagerfunksjonen utenlands. Det betyr at 60 ansatte kan miste jobben sin.

Det skriver Fædrelandsvennen.

– Det er egentlig pyton å måtte tenke på å flytte ut lageret. Men vi konkurrerer i et marked hvor landegrenser betyr lite, og mot en rekke store, utenlandske aktører som opererer i Norge. Det kan komme til et punkt hvor utflagging blir et spørsmål om å overleve, sier Netthandelen-gründer og eier Einar Øgrey Brandsdal i følge avisen.

Netthandelen Holding AS som blant annet inkluderer nettauksjonen, Netthandelen.no, Blivakker.no, Drlykke.no og Cocopanda.dk omsatte for i underkant av 570 millioner i 2014. Driftresultet i konsernet var på nærmere 37 millioner kroner, hvorav nettstedet Blivakker.no stod for 32 millioner.

Til tross for et positivt driftsresultat ble det ved fremleggelsen av fjorårsregnskapet, uttrykt bekymring for fremtiden og om lageret skal flyttes utenlands. I følge Fædrelandsvennen er Polen eller Sverige en aktuell plassering av en fremtidig lagerfunksjon.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer