Annonse

Vold i Vennesla


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

En person ble i natt kjørt til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand etter å ha blitt utsatt for en straffbar handling i Vennesla i natt.

Politiet er veldig tilbakeholden med detaljer rundt hendelsen som de skal ha fått melding om kl. 00:50 natt til fredag. Det skal ha vært et vitne som meldte fra til politiet.

Operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt forteller overfor Fædrelandsvennen at politi og ambulanse rykket ut og på en adresse i Vennesla kunne de konstatere at det var én skadet person og at vedkommende hadde blitt kjørt til sykehuset for observasjon.

Hyberg ønsker heller ikke å kommentere om de har pågrepet noen i forbindelse med voldsepisoden.

TIPS OSS – KLIKK HER ELLER SEND SMS/MMS RS TIL 2105


Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer