Annonse

Vision skatepark overtas av Blå Kors


Foto: Tim Vik

Bare fem dager etter at skateparken på Lund stengte sine dører for godt. Kommer nå beskjeden om at driften overtas av Blå Kors i Kristiansand.

– Det blir en helt ny ledelse og organisasjon som skal ta over driften. Det er skikkelig spennende og de har et skikkelig stort hjerte for barn og ungdom og mennesker, og glad til å ha det stedet der de kan jobbe med ungdom, sier Mike Troxel til KRS247.

Avgjørelsen kommer etter at organisasjonen hadde et styremøte i går. Planen er at de skal åpne dørene i romjula med gratis inngang.

– Jeg vet ikke helt hva planene deres er, men de skal fikse opp og male og «shine up the place», sier Troxel som var initiativtaker til å starte Vision skatepark for ni år siden.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer