Annonse

– Viser at vi får til ting


Harald Furre (H), her med FrPs Åse Michaelsen. | Foto: Helge Martin Markussen

«Endelig» skjer det noe med E39. Høyres ordførerkandidat i Kristiansand, Harald Furre, mener dagens nyhet er et tegn på at man får resultater etter mange års politisk trykk og arbeid.

– Jeg synes vi sørlendinger er flinke til å kritisere oss selv med å si at vi ikke får til noe. I dag har vi vist at vi virkelig får til noe, sier Furre til KRS247.

Regjeringens nyannonserte veiselskap skal blant annet arbeide med E39, og Furre tror det betyr fire felt gjennom hele landsdelen innen overskuelig fremtid. Veiselskapet skal ta seg av andre strekninger som ikke er prioritert i Nasjonal Transportplan, og det tror høyremannen at betyr godt nytt med hele veistrekninger.

– Dette er saker vi har jobbet inn over tid. Sørlandet har vært entydig, lenge, i forhold til at våre prosjekter egner seg. Det har vært jobbet systematisk og lenge fra landsdelen, og nå ser vi resultater.

Økonomien

– Det kommer ikke til å trengs få folk for å bygge disse veiene. Vi husker jo de betydelige ringvirkningene da vi bygde ut E18 mellom Kristiansand og Grimstad, og vi tror denne utbyggingen vil kunne bety for flere næringer i landsdelen, sier Furre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer