Annonse

Vipers er årets arrangør


Foto: Pål Lomeland

Det skriver klubben i en pressemelding. Det er spillere og besøkende i klubbene som stemmer frem den klubben som de har best opplevelser fra. Kristiansandsklubben fikk over to tredjedeler av stemmene.

Dette er et stort kompliment fra spillere og besøkende i klubbene til arrangørene, for det er klubbene selv som har stemt frem Årets Arrangør. Vipers har sågar fått nesten 70 % av stemmene, Bodø har fått 33 % av stemmene på herresiden.

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Administrasjonssjef i Vipers, Morten Løvø, vet ikke helt hvilke kriterier andre klubber legger til grunn for sine stemmer.

– Det er litt vanskelig å vite hva de egentlig synes er bra i akkurat denne kåringen, men jeg vil nok tro at stemningen er nummer 1 grunnet publikumstallene våre i år. Alle lag har kommentert stemningen i hallen, samtidig som vi tar godt vare på lagene når de kommer, sier Løvø til KRS247.

Løvø trekker også frem elementer som parkett, flott arena i fine omgivelser.

Hør hele intervjuet her, der det blant annet snakkes om den positive spiralen klubben er i.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer