KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers er årets arrangør

Det skriver klubben i en pressemelding. Det er spillere og besøkende i klubbene som stemmer frem den klubben som de har best opplevelser fra. Kristiansandsklubben fikk over to tredjedeler av stemmene.

Dette er et stort kompliment fra spillere og besøkende i klubbene til arrangørene, for det er klubbene selv som har stemt frem Årets Arrangør. Vipers har sågar fått nesten 70 % av stemmene, Bodø har fått 33 % av stemmene på herresiden.

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Administrasjonssjef i Vipers, Morten Løvø, vet ikke helt hvilke kriterier andre klubber legger til grunn for sine stemmer.

– Det er litt vanskelig å vite hva de egentlig synes er bra i akkurat denne kåringen, men jeg vil nok tro at stemningen er nummer 1 grunnet publikumstallene våre i år. Alle lag har kommentert stemningen i hallen, samtidig som vi tar godt vare på lagene når de kommer, sier Løvø til KRS247.

Løvø trekker også frem elementer som parkett, flott arena i fine omgivelser.

Hør hele intervjuet her, der det blant annet snakkes om den positive spiralen klubben er i.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/206378021″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]