Annonse

Vil tvangsinnlegge drapssiktet kvinne


Foto: Alf Otto Fagermo

Politiet ønsker å tvangsinnlegge den 42 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere ektemann i 2014 og sin far i 2002. De ønsker ikke å utdype hvilken psykiatrisk behandling de ønsker eller hvorfor de vil tvangsinnlegge henne.

Hun har fortsatt ikke forklart seg i avhør til politiet over én måned etter pågripelsen den 26. september i år. Kvinnens forsvarer, Olav Sylte, sier overfor VG at de ikke vil gå med på politiets ønske om innleggelse.

– Vi begrunner det med at det er både unødvendig og uforholdsmessig å foreta en slik overvåkning som de ber om, sier Sylte til avisen.

Advokaten mener det ikke foreligger noen holdepunkt for at kvinnen har en psykisk lidelse.

Det er foreløpig ikke klart når begjæringen fra politiet skal opp i retten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer