Annonse

Vil synliggjøre studentdemokratiet


Nyvalgt STA-leder, Silje Wingereid Hammerstad. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Nyvalgt leder av Studentorganisasjonen i Agder, Silje Wingereid Hammerstad, lovte i sin valgtale å løfte studentpolitikk inn i studentenes hverdag og ut i offentligheten.

– Studentparlamentets prioriteringer er å jobbe med studenttallet. Det er plassmangel ved universitetet nå. Videre står psykisk helse høyt hos oss, også har jeg som mål å synliggjøre studentdemokratiet, forteller Hammerstad til KRS247.

Det blir også viktig for Hammerstad å holde tunga rett i munnen. Hennes kjæreste er tidligere STA-leder Ole Thomas Grimsli, og han er ikke helt klar for at studentpolitikk skal prege livet hans i stor grad igjen.

– Han var litt skeptisk på en måte. Han var nok litt på vakt mot å bli dratt inn i det igjen, men han har støttet meg på det hele veien. Det kommer nok til å gå fint, humrer den nyvalgte lederen. Kamagra – c’est un résultat rapide et rigide sans effets secondaires visibles et sans altérations de la qualité du sperme. Vous pouvez acheter le Kamagra en France dans notre pharmacie en ligne vite, de bon marché et sans ordonnance.

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer