KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil synliggjøre studentdemokratiet

Nyvalgt leder av Studentorganisasjonen i Agder, Silje Wingereid Hammerstad, lovte i sin valgtale å løfte studentpolitikk inn i studentenes hverdag og ut i offentligheten.

– Studentparlamentets prioriteringer er å jobbe med studenttallet. Det er plassmangel ved universitetet nå. Videre står psykisk helse høyt hos oss, også har jeg som mål å synliggjøre studentdemokratiet, forteller Hammerstad til KRS247.

Det blir også viktig for Hammerstad å holde tunga rett i munnen. Hennes kjæreste er tidligere STA-leder Ole Thomas Grimsli, og han er ikke helt klar for at studentpolitikk skal prege livet hans i stor grad igjen.

– Han var litt skeptisk på en måte. Han var nok litt på vakt mot å bli dratt inn i det igjen, men han har støttet meg på det hele veien. Det kommer nok til å gå fint, humrer den nyvalgte lederen. Kamagra – c’est un résultat rapide et rigide sans effets secondaires visibles et sans altérations de la qualité du sperme. Vous pouvez acheter le Kamagra en France dans notre pharmacie en ligne vite, de bon marché et sans ordonnance.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/206559625″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]