Annonse

Vil premiere lokale IT- innovatører


Foto: Helge Martin Markussen

Sparebanken Sør og it-klyngen Digin står bak en ny innovasjonspris som skal løfte frem nyskapende IT-løsninger fra Sørlandet.

– Det foregår mye innovasjon og nyskaping ute blant bedriftene, og vi vil premiere de som er gode og får det til, sier prosjektleder Anne Torunn Hvideberg fra Digin.

Juryen ser etter nye, nyskapende og nyttige ideer som er kommet lenger enn bare til tegnebrettet. I tillegg må mottakeren av prisen være tilknyttet Agder.

– Den må ha vist sin nytteverdi eller effekt for at det skal være aktuelt, sier Hvideberg.

Allerede nå er det kommet inn en del nominasjoner, og det er åpent for alle å nominere seg selv eller andre. Nominasjonsfristen er 15. februar og selve prisen deles ut på Digitalkonferansen på Kilden 18. mars.

Les mer om konkurransen på Digin.no
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar