Annonse

Vil gå igjen om én uke


Foto: Fjord Line

Neste torsdag blir etter planen HSC Fjord Cat satt i drift igjen. Årsaken til nok en utsettelse skyldes testing av motorene.

– Det er uheldig at vi igjen må skyve på vår oppsatte ruteplan, men vi har dessverre ikke noe valg, sier konsernsjef i Fjord Line, Rickard Ternblom, i en pressemelding.

– Vår tekniske avdeling har i samarbeid med motorleverandør gått ekstremt nøye til verks for å kartlegge og utbedre problemene. Vi er i praksis i mål, men motorene er helt avhengige av å bli testkjørt for å sikre at alt fungerer som de skal, forteller Ternblom.

I pressemeldingen kommer det frem at det skal være forsinkelse i leveranser av nye deler til motorene som har ført til at tidsskjemaet med avganger fra lørdag 27. mai som har sprukket.

Frem til 1. juni vil det fortsatt gå daglige anløp til Kristiansand og Stavanger/Bergen med MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer