Annonse

Vil flytte politimesteren til Arendal


Arkivfoto: Pål Lomeland

Hovedkontoret til Agder politidistrikt bør flyttes fra Kristiansand til Arendal. Det mener Arendals varaordfører Anders Kylland fra Fremskrittspartiet, i følge NRK Sørlandet.

– Jeg mener vi må jobbe for å få hovedkontoret til Agder politidistrikt til Arendal dersom det er det beste stedet å lokalisere det. Jeg mener at alt skulle ligge til rette for det. Det ligger nærme E18, og den ligger på aksen både til Kristiansand og østover, sier Kylland til NRK.

Kylland ønsker at politimesteren skal lokaliseres hos nye Arendal politistasjon som er under bygging på Stoa, like utenfor Arendal sentrum.

– Nå er det enighet om politireformen og vi vet at Agder består som ett politidistrikt. Da mener jeg vi må ta denne debatten nå for å få en best mulig lokalisering av de funksjonene som politidistriktet skal håndtere, sier han.

Kylland sier det er det faglige som skal legges til grunn for plassering av politimesteren.

– Det er ikke noe grunn til at en faglig sett ikke skal kunne plasseres i et nytt bygg på Stoa, fremfor i et eksisterende bygg i Kristiansand. Dessuten er det viktig å belyse alternativene, og ikke låse seg i en plassering for all fremtid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer