KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil finne de sørlandske talentene

Jostein Myren og Katina Fossum er i disse dager på jakt etter de største talentene på Sørlandet til en ny sesong av Norske Talenter. Noen er allerede funnet, men de er begge spent på de som eventuelt måtte droppe innom Thon Hotell i løpet av formiddagen og tidlig ettermiddag.

– Vi setter i gang med første precast klokka 10. Vi er veldig spente på hva som møter oss der. Vi har allerede avtalt en del møter med forskjellige typer talenter og er åpne for drop-ins, forteller Myren til KRS247.

Han og Fossum lever faktisk av å spore opp talenter.

– Det krever mye research. Vi bruker mye sosiale medier og kontakter fra tidligere sesonger. Ekstrem leting, sier Fossum.

– Vi sitter på kontoret og hver gang vi finner et artig talent har vi faktisk den gullknappen som er på TV. Det er ei på kontoret som har den på dataen sin. Hun trykker på den knappen når vi har funnet et talent, og det skaper litt konkurranse på kontoret, supplerer Myren.

De er begge to overrasket over hvor mye talent som er tilgjengelig i landet. Det kommer stadig noen nye typer talenter, samtidig som det vokser opp nye dansere, musikere og de som kanskje ikke kom med i fjor som har modnet en smule siden sist.