Annonse

Vil finne de sørlandske talentene


Jostein Myren og Katina Fossum, castere i Freemantle Media, vil oppleve ditt talent. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Jostein Myren og Katina Fossum er i disse dager på jakt etter de største talentene på Sørlandet til en ny sesong av Norske Talenter. Noen er allerede funnet, men de er begge spent på de som eventuelt måtte droppe innom Thon Hotell i løpet av formiddagen og tidlig ettermiddag.

– Vi setter i gang med første precast klokka 10. Vi er veldig spente på hva som møter oss der. Vi har allerede avtalt en del møter med forskjellige typer talenter og er åpne for drop-ins, forteller Myren til KRS247.

Han og Fossum lever faktisk av å spore opp talenter.

– Det krever mye research. Vi bruker mye sosiale medier og kontakter fra tidligere sesonger. Ekstrem leting, sier Fossum.

– Vi sitter på kontoret og hver gang vi finner et artig talent har vi faktisk den gullknappen som er på TV. Det er ei på kontoret som har den på dataen sin. Hun trykker på den knappen når vi har funnet et talent, og det skaper litt konkurranse på kontoret, supplerer Myren.

De er begge to overrasket over hvor mye talent som er tilgjengelig i landet. Det kommer stadig noen nye typer talenter, samtidig som det vokser opp nye dansere, musikere og de som kanskje ikke kom med i fjor som har modnet en smule siden sist.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer