Annonse

Vigør fikk Start. Fløy fikk Vindbjart


Tidligere Start-spiller, Amin Nouri, i aksjon mot Vigør i 2013. | Foto: ikstart.no

Norge Fotballforbund har i dag sluppet oppsettet for først runde i cupen. 1. runde i NM i fotball regnes som en av de store festdagene i norsk fotball, og Start møter bruntrøyene i Vigør.

Vigør-Start spilles 21. april. Det ligger dessuten an til skikkelig rivaloppgjør når Fløy får besøk av Vindbjart, mens Donn reiser til Arendal. Grimstadlaget Jerv, trent av Steinar Pedersen, reiser til Grenlandsområdet og møter Pors. Alle disse kampene spilles 22. april.

Vigør fikk sist besøk av Start i 2013, og da vant Start 2-0 etter mål av Matthias Vilhjalmsson og et selvmål av Atle Brattum.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer