Annonse

– Vi visste vi hadde en god mulighet


Foto: Hallgeir Oftedal

KIF har rykket opp igjen til 1. divisjon i herrehåndballen her til lands. Etter å ha lyktes i kvalifiseringen i Trondheim i helgen, begynner nå det store arbeidet med å etablere seg i divisjonen – gjerne på øvre halvdel.

Styreleder i KIF Håndball, Hallgeir Oftedal. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Styreleder i KIF Håndball, Hallgeir Oftedal. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi hadde jo 50 % sjanse for å rykke opp, når seks lag skulle kjempe om tre opprykksplasser. Nå er vi i gang med å planlegge neste sesong. Sommertreninger, ny trener og slikt, forteller nyvalgt styreleder Hallgeir Oftedal.

Håpet er å etablere seg på øvre halvdel av 1. divisjon. Dersom klubben lykkes med det, vil det bety mye for klubben. Universitetet i Agder vil kunne tilby spesialtilpassede tilbud for de som ønsker å spille håndball i KIF.

– Vi trekker til oss studenter, samtidig som vi er herrehåndballklubben i Kristiansand. Vi får da en blanding av de lokale som vil satse på håndball på høyere nivå, og de som ser på KIF som attraktive å spille for mens man studerer. Derfor vil et slikt opplegg med Universitetet er positivt, og dette med studenter som spiller i lokale klubber er kommet for å bli.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer