KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi visste vi hadde en god mulighet

KIF har rykket opp igjen til 1. divisjon i herrehåndballen her til lands. Etter å ha lyktes i kvalifiseringen i Trondheim i helgen, begynner nå det store arbeidet med å etablere seg i divisjonen – gjerne på øvre halvdel.

Styreleder i KIF Håndball, Hallgeir Oftedal. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Styreleder i KIF Håndball, Hallgeir Oftedal. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi hadde jo 50 % sjanse for å rykke opp, når seks lag skulle kjempe om tre opprykksplasser. Nå er vi i gang med å planlegge neste sesong. Sommertreninger, ny trener og slikt, forteller nyvalgt styreleder Hallgeir Oftedal.

Håpet er å etablere seg på øvre halvdel av 1. divisjon. Dersom klubben lykkes med det, vil det bety mye for klubben. Universitetet i Agder vil kunne tilby spesialtilpassede tilbud for de som ønsker å spille håndball i KIF.

– Vi trekker til oss studenter, samtidig som vi er herrehåndballklubben i Kristiansand. Vi får da en blanding av de lokale som vil satse på håndball på høyere nivå, og de som ser på KIF som attraktive å spille for mens man studerer. Derfor vil et slikt opplegg med Universitetet er positivt, og dette med studenter som spiller i lokale klubber er kommet for å bli.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200608871″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]