Annonse

– Vi tar med alle meninger om Start


Foto: Pål Lomeland

Starts trener, Bård Borgersen, mener det er positivt at så mange har valgt å sende inn sin ønskestartoppstilling på Fædrelandsvennens nettsider. Borgersen vil ta med seg alle forslagene.

– Alle sammen! Det er veldig kjekt at mange har meninger om Start når det kommer til lagguttak og formasjoner og diverse. Det er veldig gøy, sier Borgersen til KRS247.

Han tror Start har gode muligheter mot Stabæk, og klubben valgte å stenge den siste treningsøkta før kampen. Dette for å ha noen hemmligheter i forkant av kampstart.

– Vi har noen viktige stikkord som disiplin og offensive hoder. Så får vi ha lov til å være litt hemmelighetsfulle denne gangen, sier Borgersen.

Stabæk har hatt en liten dupp i formen, men Borgersen er ikke høy i hatten likevel.

– Jeg vet ikke om vi er det rette laget til å snakke om andre lags nedadgående kurve. Vi må i hvert fall få ut alt av vårt potensiale og lykkes med inngangen vi har, avslutter Starttreneren med.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer