Annonse

– Vi snakker heller om det som skjer


Det har blitt mye oppmerksomhet rundt at Vennesla kommune ikke flagger under Skeive Sørlandsdager. I går tjuvstartet arrangementet. 

– Vennesla og et par andre kommuner har valgt å ikke flagge, men det er så mange kommuner som har valgt å flagge. Det synes vi er helt supert, sier Monica Strand Korgerud til KRS247.

Hun mener det er flott at det har kommet reaksjoner på at noen kommuner lar være og hun håper på en sivilisert debatt. Det viktigste er å snakke om det som skjer. I år er det foredrag som tar mye plass resten av uka.

– Det er fordi vi ønsker å heve kompetansen i regionen og vi ser at det er interesse for det, sier Korgerud.

I dag er det Rainbow Cities som skal stå på tapetet når Movisie fra Nederland gjester Kristiansand, og flere foredrag følger utover uka.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer