Annonse

Vi slipper regnet på 17. mai


Foto: Ann Helen Gjerde

Det skal være ruskevær på hver side av nasjonaldagen, men overskyet vær på dagen med temperaturer i nærheten av femten grader er det som venter på selve dagen. 

Dessverre er værutsiktene for fotballens festdag, 16. mai, nokså triste. Frode Håvik Korneliussen fra StormGeo kan formidle at morgendagen kan bli en sur og ruskete dag.

– Det er dårligere vær i vente. Det er et regnværsområde som kommer inn i morgen og gir grått vær og en god del nedbør mens temperaturene faller litt. Litt senere i uka er det ventet inn et nytt nedbørsområde, men det ser faktisk ut til at det meste av 17. mai går klar av disse nedbørsområdene, sier Korneliussen til KRS247.

Det har lenge sett usikkert ut for været, men nå blir prognosene mer og mer enige, forteller meteorologen. Regnet kommer først til senere på kvelden. Alle togene skal slippe unna med oppholdsvær.

– Det meste av 17. mai ser ut til å få oppholdsvær. Sannsynligvis nokså skyet, men i det minste oppholdsvær.

Videre utover uka skal det først regne en stund, før det kan klarne opp til helgen. Da kan temperaturen stige til opp mot 20 grader hvis vi er heldige. Hør hele klippet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer