Annonse

– Vi skjønner ikke helt hva som har skjedd


Bildet er tatt utenfor Erewan-tempelet i Bangkok sentrum. | Foto: Harald Gressl

Kjetil Breivik fra Kristiansand er i Bangkok, og bor like ved der en av bombene gikk av i ettermiddag norsk tid. Han og følget er i god behold, men synes det som har skjedd er uvirkelig.

Kjetil Breivik fra Kristiansand er i Bangkok. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Kjetil Breivik fra Kristiansand er i Bangkok. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Det er litt absurd, kan man si. Samtidig er det så rart, fordi resten av byen er ikke veldig påvirket akkurat nå. Livet går sin gang her nede, forteller Breivik per telefon fra Bangkok.

Ifølge BBC har lokalt politi forklart at det skal dreie seg om en bombe, og at den kan ha vært festet til en motorsykkel. Politiets bombegruppe jobber nå på stedet en bombe gikk av. Ifølge CNN forteller en tjenestemann over høytaler at faren ikke er over. Breivik har hørt fra sine venner at det er snakk om flere bomber, og at en ikke gikk av.

– Jeg fikk en melding med en gang fra noen thailandske venner som lurte på om alt var i orden. De har blitt fortalt at det var to bomber det var snakk om, og at den ene ikke detonerte, sier Breivik til KRS247.

Det er foreløpig usikkert hvor mange som har blitt rammet av eksplosjonen. Sky News, flere nyhetsbyråer og lokale medier melder at minst 27 personer har mistet livet, mens andre medier melder minst 15 omkommet og 80 såret.

Hør hele intervjuet med Breivik her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer