Annonse

– Vi må slutte å drømme!


Jacob Handegard og Ivar Bergundhaugen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Stadig flere velgere nevner klima og miljø som viktige saker i valgkampen. Det gleder flere partier på Sørlandet. Venstre og SV er enige om mye i klima- og miljøpolitikken. Nå etterlyser partiet mer realistiske mål fra sine klimavenner.

– Når SV sier at bussen skal koste 200 kroner for alle, blir det litt for drømmende. Klimaendringene er så tett på oss nå, at vi er nødt til å slutte med drømmingen. Vi må komme med holdbare mål, sier Venstres ordførerkandidat i Kristiansand, Ivar Bergundhaugen.

Han understreker at det er bra at klima og miljø blir en reell valgkampsak. Han tror at folk merker effektene av klimaendringene på kroppen, og derfor blir sakene viktigere og viktigere. Sammen med Bergundhaugen står Jacob Handegard, ungdomskandidat i Aust-Agder Venstre og styremedlem i Agder Venstre. Han etterlyser mer realisme i kampen om miljø- og klimavelgerne.

– Jeg mener også at bussen må bli billigere, kanskje særlig for studenter. Dessuten må vi legge mer til rette for at folk skal ta bussen, både praktisk og økonomisk. Man kan kjøre bilen til en parkeringsplass og ta bussen derfra. Da unngår man bommen og forurensningen når man for eksempel pendler fra Arendal til Kristiansand, sier Handegard.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerÉn kommentar
  1. Pingback: Legg til rette for bussen - Venstre |