Annonse

– Vi må sette i gang snart for å unngå tvang


Storkommunen står for fall. | Foto: nho.no

Ordfører i Lillesand kommune, Arne Thomassen (H), ønsker at både Lillesand og andre kommuner får fortgang i sin behandling av kommunesammenslåingen. Dette for å få de beste løsningene.

Ordfører i Lillesand, Arne Thomassen (H) | Foto: Helges Studio for lillesand.kommune.no

Ordfører i Lillesand, Arne Thomassen (H) | Foto: Helges Studio for lillesand.kommune.no

– Vi har kommet i den situasjonen at Grimstad har sagt nei til enhver form for sammenslåing. Da er det mest aktuelt å gå i forhandlinger med Kristiansand og de andre Knutepunkt Sørlandet-kommunene, sier Thommasen til KRS247.

Rådmannen i Lillesand, Jan Henning Windegaard, leverte nylig sin innstilling til kommunens politikere. Rådmannens oppfordring er helt i tråd med ordførerens utspill – Lillesand kommune bør gå i forhandlinger med Kristiansand og de andre kommunene tilknyttet Knutepunkt Sørlandet.

– Vi må forsøke å få til en storkommune, sier Thomassen.

– Hvor stort tema blir dette i kommunevalget i Lillesand?

– Den blir veldig viktig, og det blir en krevende sak fordi det er så mange sterke følelser på begge sider. Likevel må vi politikere tørre å si hva vi mener, og jeg mener tiden er inne for å gå i forhandlinger.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer