Annonse

– Vi må alle bidra


Foto: Helge Martin Markussen

Så mange som 10.000 mennesker kan være omkommet etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Strømmestiftelsen i Kristiansand har folk inne i området, som allerede har startet hjelpearbeid. 

– Vi er ingen nødhjelpsorganisasjon. Men vi har folk i området som har startet utdeling av telt, mat og vann forteller Egil Mongstad til KRS247.

Strømmestiftelsen har selv bidratt med 500.000 kroner til arbeidet, og onsdag morgen var det kommet inn ytterligere 200.000 kroner fra sørlendinger som ønsker å bidra.

– Det er kaotisk ute i felten og folk i området trenger akkurat nå mat, vann, tepper, telt og medisiner. Det er snart tid for monsunregn i området som vil gjøre det enda vanskeligere, sier Mongstad.

Mens internasjonale hjelpere står til dels fast uten å komme seg inn i landet, er Strømmestiftelsen inne med folk. Meningen er at pengene som kommer inn skal brukes til å handle inn det som trengs lokalt.

Ved å sende en sms med teksten Hjelp, til 2377, gir du 200 kroner til hjelpearbeidet. 

Hør hele intervjuet med Egil Mongstad her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer