Annonse

– Vi klarte målet i år også


Foto: Alf Otto Fagermo

Da registreringen stengte ved midnatt var det klart at den sjette utgaven av «Jeg kjører grønt»-kampanjen hadde nådd over 3000 påmeldte, som var et av årets hovedmål. I tillegg kunne fire bedrifter glede seg over 10 000 kroner i belønning for å ha kjørt «grønt» de siste seks ukene. Og for noen var det en etterlengtet seier.

– Ja, plan-, bygg- og oppmålingsetaten i Kristiansand kommune ble slått av Vågsbygd skole i fjor, men i år klarte de å ta seieren, sier Bjørne Jortveit, rådgiver i ATP-samarbeidet i Kristiansandsregionen til KRS247.

Den etaten stakk av med belønningen i klassen for bedrifter med mellom 51 og 200 ansatte. De andre vinnerne var Noricom Språktjenester i klassen under 15 ansatte, Fysio- og ergoterapeuter team øst-vest i klassen 15-50 ansatte og Kvadraturen skolesenter i klassen over 200 ansatte.

Til sammen var det 3013 som hadde meldt seg på årets kampanje, det er en liten nedgang i forhold til i fjor hvor antallet påmeldte var 3089. Iløpet av de seks årene kampanjen har eksistert, har også rundt 11 000 unike sørlendinger registrert seg. Det gleder Jortveit som har tro på at de kan nå neste milepæl på 5000 neste år hvis de gjør noen grep.

– Jeg tror vi må prøve å gjøre den litt mer spennende igjen, for vi hadde over 4000 påmeldte det første året. Vi har noen planer som vi har tenkt å få på plass allerede i 2016, men det er for tidlig for meg til å gå ut med det, sier Bjørne Jortveit.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer