KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi kjenner alle på lidenskapen og kjærligheten

Bare få timer før skjebnekampen mot Mjøndalen, er Even Øgrey Brandsdal helt overveldet over responsen klubben har fått denne uka. Den administrerende direktøren merker at det har smittet over på spillergruppa og administrasjonen.

– Hvis man tenker på stemningen på mandags morgen kontra i dag. Den responsen som har kommet er helt overveldende, sier Brandsdal til KRs247.

Siste anslag for billettsalget i skrivende stund var godt over 8 000. Brandsdal mener klubben skal bikke 10 000 tilskuere til kampen.

– Det er stadig en jevn strøm med billettsalget, så det skal vi klare, sier Brandsdal.

Sesongen har ikke vært preget av utelukkende kjærlighet fra byen og omegnet, noe Brandsdal har forståelse for.

– Vi får jo alltid som fortjent. Nå har vi gjort ting riktig, med en markedsavdeling som jobber morgen til kveld og spillere som byr på seg selv. Når vi trykker på de riktige knappene så mobiliseres det kraftig. Det at folk nå stiller opp nå som klubben trenger det mest…jeg er helt målløs.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229724124″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]