Annonse

– Vi kjenner alle på lidenskapen og kjærligheten


Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Tor Erik Schrøder

Bare få timer før skjebnekampen mot Mjøndalen, er Even Øgrey Brandsdal helt overveldet over responsen klubben har fått denne uka. Den administrerende direktøren merker at det har smittet over på spillergruppa og administrasjonen.

– Hvis man tenker på stemningen på mandags morgen kontra i dag. Den responsen som har kommet er helt overveldende, sier Brandsdal til KRs247.

Siste anslag for billettsalget i skrivende stund var godt over 8 000. Brandsdal mener klubben skal bikke 10 000 tilskuere til kampen.

– Det er stadig en jevn strøm med billettsalget, så det skal vi klare, sier Brandsdal.

Sesongen har ikke vært preget av utelukkende kjærlighet fra byen og omegnet, noe Brandsdal har forståelse for.

– Vi får jo alltid som fortjent. Nå har vi gjort ting riktig, med en markedsavdeling som jobber morgen til kveld og spillere som byr på seg selv. Når vi trykker på de riktige knappene så mobiliseres det kraftig. Det at folk nå stiller opp nå som klubben trenger det mest…jeg er helt målløs.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer