Annonse

– Vi har nok å snakke om


Foto: Fædrelandsvennen

Sjefsredaktør i Fædrelandsvennen, Eivind Ljøstad, tror ikke han vil få problemer med å holde styr på Per Fugelli og Vebjørn Selbekk på Havanna i morgen når Protestfestivalen inviterer til samtale om ytringsfrihet, dagens samfunn og ikke minst høstens lokalvalg.

– Jeg ser på det som en ganske enkel jobb, de er jo personer som har mye på hjertet, sier Ljøstad, som sier idéen til denne samtalen kom etter terrorangrepet mot Charlie Hebdo i Paris. Både Selbekk og Fugelli har sterke meninger om ytringsfrihet. Han håper folk få noe å tenke på etter å ha opplevd dette ordskiftet.

Samtalen er i regi av Protestfestivalen og finner sted på Havana klokken 18:00 onsdag kveld.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar