KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi har jo aldri lansert en TV-kanal før

Prosjektutvikler Daniel Marinas har sommerfugler i magen før dørene åpner for den nye satsningen til Dyreparken. Den ble annonsert for én måned siden og i dag skjer selve lanseringen.

– Det skal bli veldig spennende, sier Marinas til KRS247.

Daniel Marinas (Foto: Alf Otto Fagermo)

Daniel Marinas (Foto: Alf Otto Fagermo)

Timingen kunne egentlig ikke vært mer perfekt i forhold til at det er snakk om et jubileum, men til tross for at annonseringen kom for en måned siden, kom ikke tanken om egen TV-kanal over natten.

– Vi har egentlig tenkt på dette ganske lenge og endelig er dagen her. Men det er ikke bare, bare å starte en TV-kanal, så når teknologien på en måte gjør det mulig så følte vi at nå var tiden moden.

Prosjektutvikleren kan fortelle at det er en spesiell grunn til at det er årskortholderne som får tilgang til det nye tilbudet først.

– Vi tenkte at vi skulle gå ut til en liten avgrenset gruppe først i en liten prøveperiode, og da har vi valgt å gjøre det mot årskortholderne som er på en måte våre mest trofaste besøkende. Men vi tenker å åpne det opp for alle på denne siden av sommeren, sier Daniel Marinas.

TV-kanalen blir i første omgang en On Demand-tjeneste hvor det er mulig å se igjen flere serier og andre innslag som har blitt laget om Dyreparken tidligere og for eksempel den kommende sesongen av «Sommer i Dyreparken» og «Dyrepasserne» vil bli lagt ut der etter at de har blitt sendt på TV 2.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262741381″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]