Annonse

– Vi har ikke tapt kampen mot parkeringshuset


De arkeologiske utgravningene på Torvet vil fortsette når det blir opphold igjen - Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Aksjonsgruppen som jobber mot parkeringshuset under Torvet lovet å gå rettens vei i håp om å stoppe anleggsarbeidet som er startet på Torvet. I dag ble saken avvist av økonomiske grunner.

Tingretten mente at foreningen ikke har økonomi til å gjøre opp for seg dersom de skulle tape en eventuell sak. Selv om Tingretten avviste saken, så kjemper aksjonsgruppen videre, og de venter nå at saken skal komme opp igjen i bystyret på første møtet etter valget.

Jorunn Aanensen Kalvik (Foto: Heidi Rosander Lund)

Jorunn Aanensen Kalvik (Foto: Heidi Rosander Lund)

– Det er selvsagt dumt at Tingretten avviste saken, men selve saken er likevel ikke tapt. Tingretten mente kun at økonomien ikke var god nok dersom vi skulle oppleve å tape saken i retten. Selve saken ble det ikke tatt noen stilling til. Vi er fortsatt veldig positive, og saken vil nå bli tatt opp på første bystyremøtet etter valget den 14.oktober, sier Jorunn Aanesen Kalvik fra Nei Til Parkeringshus under torvet til KRS247.

Saken om byggingen av parkeringshuset under torvet er en sak som har engasjert store deler av byens befolkning veldig, og befolkningen har vist sin støtte på ulike måter.

Jorunn Aanensen Kalvik vet også at enkelte ved mandagens kommunevalg byttet politisk side.

– Vi vet at endel endret politisk side, og ga sin stemme til ett av partiene som ikke ønsker parkeringshus under torvet. Vi ser også at de som har fått flest slengere, og personstemmer er personer som ikke ønsker dette parkeringshuset. Dersom vi teller opp hvordan det nye bystyret, så er det etter mandagens valg flertall mot parkeringshus, så vi tror absolutt det er mulig å stoppe byggingen som har startet, avslutter Aanensen Kalvik.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer