KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er stolte

Oxford Research i Kristiansand er referert og sitert seks ganger i statsbudsjettet. Dette er direktør Rune Stiberg-Jamt meget godt fornøyd med, og målet er å være like viktig for beslutningstakerne i fremtiden.

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

– For vår del synes vi det er veldig stas. Det er en fin måte å måle det faktum at vi er relevante for våre oppdragsgivere, sier Stiberg-Jamt til KRS247.

Oxford Research laget beslutningsgrunnlag for departementene i flere ulike sektorer og problemstillinger. Blant annet har selskapet evaluert lederutdanning for styrere i barnehager på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Mentortjenesten for gründere som Kommunaldepartementet har vist interesse for har også blitt vurdert.

– I en annen gate har vi sett nærmere på satsingen på HMS i petroleumsvirksomheten i utsatte områder. Dette er arbeidsdepartementet interesserte i og henviser til i sin proposisjon.

– Det høres ut som det er en del penger som man kan legge i disse punktene?

– Det handler nok om en del penger. Vårt arbeid er ikke så konkret at vi anbefaler å flytte på budsjettposter, men vårt arbeid er jo en del av grunnlaget for å utforme den økonomiske politikken, sier direktøren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/237821901″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]