Annonse

– Vi er stolte


Foto: Glenn Th. Faannessen

Oxford Research i Kristiansand er referert og sitert seks ganger i statsbudsjettet. Dette er direktør Rune Stiberg-Jamt meget godt fornøyd med, og målet er å være like viktig for beslutningstakerne i fremtiden.

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

– For vår del synes vi det er veldig stas. Det er en fin måte å måle det faktum at vi er relevante for våre oppdragsgivere, sier Stiberg-Jamt til KRS247.

Oxford Research laget beslutningsgrunnlag for departementene i flere ulike sektorer og problemstillinger. Blant annet har selskapet evaluert lederutdanning for styrere i barnehager på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Mentortjenesten for gründere som Kommunaldepartementet har vist interesse for har også blitt vurdert.

– I en annen gate har vi sett nærmere på satsingen på HMS i petroleumsvirksomheten i utsatte områder. Dette er arbeidsdepartementet interesserte i og henviser til i sin proposisjon.

– Det høres ut som det er en del penger som man kan legge i disse punktene?

– Det handler nok om en del penger. Vårt arbeid er ikke så konkret at vi anbefaler å flytte på budsjettposter, men vårt arbeid er jo en del av grunnlaget for å utforme den økonomiske politikken, sier direktøren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer