Annonse

– Vi er Kristiansands storstue


FOTO: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Sørlandssenteret skal være et av stedene i Kristiansand der du kan stemme ved valget. Senterleder Ruben Storevold mener dette befester Sørlandssenteret som nærsenter for Kristiansand Øst.

Senterleder for Sørlandssenteret, Ruben Storevold. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi er både et nærsenter for Kristiansand Øst og Kristiansand og vi er et regionsenter for Aust- og Vest-Agder. Vi ser på oss selv som et naturlig møtepunkt, sier Storevold til KRS247.

Storevold sier videre at med fem millioner besøkende bekrefter kundene at senteret blir brukt til både handel og opplevelser. Kommunen mener det er naturlig å legge et valglokale til senteret.

– Det er mange som ferdes på Sørlandssenteret og tilgjengelighet var en hovedårsak til at vi valgte det som stemmelokale. Nå får vi se om dette fungerer, sa Jørgen Kristiansen (KrF), nestleder i valgstyret i Kristiansand til Fædrelandsvennen tidligere i uka.

– Det er hyggelig at administrasjonen og politikerne ser det samme som oss, at vi er byens storstue, sier Storevold.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer