KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi er Kristiansands storstue

Sørlandssenteret skal være et av stedene i Kristiansand der du kan stemme ved valget. Senterleder Ruben Storevold mener dette befester Sørlandssenteret som nærsenter for Kristiansand Øst.

Senterleder for Sørlandssenteret, Ruben Storevold. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi er både et nærsenter for Kristiansand Øst og Kristiansand og vi er et regionsenter for Aust- og Vest-Agder. Vi ser på oss selv som et naturlig møtepunkt, sier Storevold til KRS247.

Storevold sier videre at med fem millioner besøkende bekrefter kundene at senteret blir brukt til både handel og opplevelser. Kommunen mener det er naturlig å legge et valglokale til senteret.

– Det er mange som ferdes på Sørlandssenteret og tilgjengelighet var en hovedårsak til at vi valgte det som stemmelokale. Nå får vi se om dette fungerer, sa Jørgen Kristiansen (KrF), nestleder i valgstyret i Kristiansand til Fædrelandsvennen tidligere i uka.

– Det er hyggelig at administrasjonen og politikerne ser det samme som oss, at vi er byens storstue, sier Storevold.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/314225347″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]