Annonse

Vet enda ikke når de får komme hjem


Fra venstre: Christina Wehus, Ingvild Eidem-Olsen, Julie Hansen Steinrud, Gro Helland og Malene Thorbjørnsen - Foto: Privat

Malene Thorbjørnsen og hennes fire venninner må bli enda en natt på Bali og er askefast etter vulkanutbruddet i helgen. Hun er ikke imponert over oppfølgingen hun har fått fra flyselskap og andre profesjonelle aktører.

– Vi har fått mer hjelp av hotellet enn vi har fått fra noen reiseforsikringer eller reisebyråer. I dag har det vært veldig usikkert, vi hadde jo egentlig ikke noe sted vi kunne bo. Så vi har egentlig styrt med det i hele dag. Vi skulle egentlig være ute fra hotellet klokka 12 (05:00 norsk tid), men vi spurte om vi kunne få noen ekstra timer på grunn av tidsforskjellen hjemme, sånn at vi kunne ha internett for å få ringt til reiseforsikringer og sånne ting. Så de sa ja til det at det skulle gå greit, og til slutt da vi var på vei til å gå ut for å finne en annen plass, så sa de det at vi kunne bare snu og gå inn igjen, og at vi skulle få en natt på deres regning, forteller Thorbjørnsen til KRS247.

Hun føler selv at ser mørkt ut med tanke på å komme tidsnok hjem til de gjøremålene som venter hjemme.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer