KRS247.no

Henter værvarsel...

Venstre snakker med begge sider

Venstre har blitt et viktig parti for de som ønsker flertallet i bystyret i Kristiansand de neste dagene. Partiets ordførerkandidat, Ivar Bergundhaugen, sier at partiet snakker med partier både til venstre og høyre for seg.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi er godt plassert i sentrum. Sånn sett ser vi det naturlig å søke begge veier, egentlig. Vi har sagt at vi ønsker å unngå fløyene så godt det lar seg gjøre. Vi snakker med begge sider og prøver å lande det som gir oss en mest mulig grønn, raus og liberal politikk, sier Bergundhaugen til KRS247.

Dermed er det ikke sikkert hvem som blir ordfører i Kristiansand. Han vil ikke kommentere hvilke enkeltsaker som er viktige for Venstre i samtalene med de andre partiene.

– Enkeltsakene må inngå i en totalpakke, sier Bergundhaugen.

Stolt over valgresultatet

– Vi var mange nye ansikter. Vakre ansikter, vel å merke, men likevel nye. Derfor er jeg veldig stolt over jobben som er gjort i valgkampen med å sikre oss samme antallet mandater, forteller Bergundhaugen.

Hør intervjuet med Bergundhaugen her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223975321″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]