Annonse

Venstre snakker med begge sider


Foto: Pål Lomeland

Venstre har blitt et viktig parti for de som ønsker flertallet i bystyret i Kristiansand de neste dagene. Partiets ordførerkandidat, Ivar Bergundhaugen, sier at partiet snakker med partier både til venstre og høyre for seg.

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ivar Bergundhaugen (V) | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi er godt plassert i sentrum. Sånn sett ser vi det naturlig å søke begge veier, egentlig. Vi har sagt at vi ønsker å unngå fløyene så godt det lar seg gjøre. Vi snakker med begge sider og prøver å lande det som gir oss en mest mulig grønn, raus og liberal politikk, sier Bergundhaugen til KRS247.

Dermed er det ikke sikkert hvem som blir ordfører i Kristiansand. Han vil ikke kommentere hvilke enkeltsaker som er viktige for Venstre i samtalene med de andre partiene.

– Enkeltsakene må inngå i en totalpakke, sier Bergundhaugen.

Stolt over valgresultatet

– Vi var mange nye ansikter. Vakre ansikter, vel å merke, men likevel nye. Derfor er jeg veldig stolt over jobben som er gjort i valgkampen med å sikre oss samme antallet mandater, forteller Bergundhaugen.

Hør intervjuet med Bergundhaugen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer